Om Gävle Fjärrfrakt AB

Gävle Fjärrfrakt AB är ett gediget åkeriföretag där grunden till dagens åkeri lades redan 1943. Fraktöretaget har idag en omsättning på drygt 50 miljoner kronor. På åkeriet finns det många fordonskombinationer och ett linjenät som går över södra Sverige, från Hudiksvall i norr till Skåne i söder. Fraktföretaget erbjuder högkvalitativa transporter med anpassade lösningar och med robust utrustning till konkurrenskraftiga priser. Vi har nu funnits i över 75 år och fortsätter att leverera kvalitativa fjärrtransporter med gods, för kunds räkning, kontakta oss gärna för mer information om våra transporter här »

Affärsidé

Gävle Fjärrfrakt AB skall med hög kvalitét, service, kompetens och miljöhänsyn erbjuda och utveckla för kunderna attraktiva transportlösningar. Detta gäller transporttjänster av konventionellt gods såväl som gods vilket fraktas som specialgods och gods som transporteras tempererat.

Gävle Fjärrfrakt skall arbeta för rationella lösningar vad gäller samtransport av olika kunders gods för bästa nyttjande av fordon och personal.

Detta för att ge kunderna bästa service och pris.

Certifikat & Sponsring

Sunda Transporter, sunda tjänster: Gävle Fjärrfrakt AB är med i Fair Transport - Sunda transporter från sunda åkeriföretag.

Ett viktigt ställningstagande där vi som ett av Sveriges åkeriföretag följer ett antal åtaganden som handlar om miljöhänsyn, trafiksäkerhet och ansvarsfullt företagande, tack vare dessa åtagande gör Gävle Fjärrfrakt AB underlättar det för transportköpare att göra rätt samt bra val.

Gävle Fjärrfrakt AB är miljöcertifierad enligt ISO14001 vilket innebär att vi har ett ledningssystem för miljö som uppfyller kraven enligt SS-EN ISO 14001:2015. Läs mer om vårt miljöarbete här »

Vi är stolt sponsor till Bris för barn och unga i Sverige, Stöd Bris du med, läs mer på deras hemsida här »

Kontakta Gävle Fjärrfrakt här »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK